Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Екологічний контролінг, гігієна і санітарія в галузі» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-02-222 Михальчук, М. А. та Буднік, З. М. та Григор’єва, Н. А. (2020) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Екологічний контролінг, гігієна і санітарія в галузі» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
05-02-222..pdf

Download(1MB)
Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 05-02-222, контролінг, екологічний контролінг, гігієна, санітарія в галузі, система контролінгу, санітарно-гігієнічні вимоги
Шифр: 05-02-222
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття, Самостійна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 25 Лют 2020 09:51
Останні зміни: 25 Лют 2020 09:51
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/17188
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року