05-02-222 Михальчук, М. А. та Буднік, З. М. та Григор’єва, Н. А. (2020) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Екологічний контролінг, гігієна і санітарія в галузі» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
Text
05-02-222..pdf Download(1MB) |
Тип елементу : | Методичне забезпечення |
---|---|
Ключові слова: | 05-02-222, контролінг, екологічний контролінг, гігієна, санітарія в галузі, система контролінгу, санітарно-гігієнічні вимоги |
Шифр: | 05-02-222 |
За видами робіт: | Практичні (семінарські) заняття, Самостійна робота |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства |
Користувач, що депонує: | libr_1 Г. Д. Рожанчук |
Дата внесення: | 25 Лют 2020 09:51 |
Останні зміни: | 25 Лют 2020 09:51 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/17188 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року