Методичні рекомендації та навчальні завдання для практичних занять з навчальної дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням (англійська)» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Право» спеціальності «Право»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-09-48 Купчик, Л. Є. та Літвінчук, А. Т. (2020) Методичні рекомендації та навчальні завдання для практичних занять з навчальної дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням (англійська)» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Право» спеціальності «Право». [Методичне забезпечення]

[img] Text
06-09-48 (1).pdf

Download(1MB)

Анотація

Методичні рекомендації та навчальні завдання мають на меті допомогти студентам вдосконалювати рівень іншомовної професійної компетентності та підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання при вступі до магістратури. Розробка передбачає комплексне навчання основним видам мовленнєвої діяльності, які лягли в основу завдань ЗНО, відповідно до вимог, визначених у Загальноєвропейських рекомендаціях з мовної освіти. Особлива увага приділена опануванню студентами необхідними іншомовними компетентностями та стратегіями виконання типових завдань, вокабуляром і граматичними конструкціями на рівні B2 в межах академічного та побутового дискурсу, що необхідні для складання вступного іспиту з англійської мови для здобуття ступеня магістра. Метою курсу є формування лінгвістичної, соціокультурної компетентності студентів в рамках компетентнісної парадигми з урахуванням завдання- та студенто-центрованого підходів; забезпечення практичного володіння англійською мовою як засобом ефективної світової інтеграції, а також формування екзаменаційних стратегій, необхідних для виконання тестових завдань. У результаті опрацювання методичної розробки студент повинен в межах опрацьованого навчального матеріалу рівня В2: – знати: особливості вступного іспиту з англійської мови для здобуття ступеня магістра; стратегії виконання завдань вступного іспиту з англійської мови; граматичний і лексичний матеріал рівня В2; будову граматичних конструкцій мови на рівні В2; фразеологічні сполуки та ін. – вміти: застосовувати стратегії виконання завдань вступного іспиту з англійської мови; читати і розуміти знайомий і незнайомий тексти, які містять лексичний і граматичний матеріал рівня В2; виконувати різнотипові завдання з читання англомовних текстів рівня В2; працювати з англомовними текстами рівня В2, виокремлювати лексичні одиниці і граматичні конструкції задля їхньої активізації; порівнювати явища англійської мови з рідною мовою.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 06-09-48, англійська
Шифр: 06-09-48
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття
Тематики: Шифр галузі знань > 8 Право
Шифр галузі знань > 8 Право > 81 Право
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Іноземних мов
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 25 Лют 2020 09:53
Останні зміни: 25 Лют 2020 09:53
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/17211
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року