05-08-90 Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Географія та економіка міжнародного туризму» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньопрофесійними програмами «Туризм», «Готельно-ресторана справа» спеціальностей 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
Text
05-08-90.pdf Download(836kB) |
Анотація
Дисципліна «Географія та економіка міжнародного туризму» є дисципліною фахового спрямування підготовки спеціалістів у сфері туризму та готельно-ресторанного бізнесу. Мета навчальної дисципліни «Географія та економіка міжнародного туризму» ознайомити студентів спеціальностей 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» з тенденціями і закономірностями розвитку міжнародного туризму та сформувати у них сучасне економіко-географічне мислення. Предмет навчальної дисципліни – підходи і методи до вивчення географії та економіки міжнародного туризму, основні чинники розвитку міжнародного туризму та особливості територіальної організації туризму в Україні та світі. Завдання навчальної дисципліни: - ознайомити з міжнародними туристичними організаціями, їх значенням для туристичної галузі; - сформувати у студентів розуміння особливостей формування міжнародних туристичних потоків; - сприяти опануванню підходів і методів, що застосовуються для забезпечення успішного розвитку туризму у різних регіонах світу. Майбутні фахівці сфери туризму та гостинності після завершення вивчення курсу «Географія та економіка міжнародного туризму» повинні ЗНАТИ: - історію туризму; - форми, типи і види туризму; - туристичне районування світу і України; - особливості формування туристичних потоків та їх розміщення у туристичних регіонах світу; - функціонування ринку міжнародного туризму та гостинності у світі і в Україні; - вплив міжнародних туристичних організацій на організацію туризму; - механізми державного регулювання туризму; - перспективи розвитку міжнародного туризму у світі і в Україні. УМІТИ: - оформлювати документи щодо дотримання паспортно-візових формальностей; - виконувати правила безпеки, перетину кордону, санітарно-гігієнічних та медичних формальностей. АНАЛІЗУВАТИ: - тенденції та закономірності розвитку туризму; - економічні, соціальні, політичні, культурологічні події для встановлення причинно-наслідкових зв’язків розвитку туризму.
Тип елементу : | Методичне забезпечення |
---|---|
Ключові слова: | 05-08-90, географія, економіка міжнародного туризму, індустрії туризму, туристичне регіонознавство |
Шифр: | 05-08-90 |
За видами робіт: | Практичні (семінарські) заняття |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 242 Туризм |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | libr_1 Г. Д. Рожанчук |
Дата внесення: | 07 Квіт 2020 06:53 |
Останні зміни: | 07 Квіт 2020 06:53 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/17597 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року