05-03-58 Полтавченко, Т. В. (2020) Методичні вказівки для виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Санітарний контроль в рибництві. Міжнародна стандартизація та сертифікація готової продукції рибництва» (частина 1) для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Водні біоресурси та аквакультура» спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]
Text
05-03-58.pdf Download(468kB) |
Анотація
Програма вибіркової навчальної дисципліни «Санітарний контроль в рибництві. Міжнародна стандартизація та сертифікація готової продукції аквакультури» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістрів зі спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура». Санітарний контроль в рибництві. Міжнародна стандартизація та сертифікація готової продукції аквакультури – полягає у вивченні студентами сучасних схем проведення ветеринарно-санітарної експертизи для оцінки якості риби, інших гідробіонтів, а також продукції з них. Міжнародні методи сертифікації в рибництві. Предметом дисципліни є вивчення студентами стандартизованих сучасних технологічних процесів, методи і форми праці на рибопереробних підприємствах, засвоєння системи НАССР на виробництві, міжнародних акредитаційних систем, передовий досвід у технології переробки рибної сировини, виробництва високоякісної продукції. Міждисциплінарні зв’язки: «Cанітарний контроль в рибництві. Міжнародна стандартизаціїя та сертифікація готової продукції аквакультури» є складовою частиною циклу дисциплін професійної підготовки при підготовці магістрів зі спеціальності. Дисципліни, що передують вивченню «Санітарного контролю в рибництві. Міжнародної стандартизації та сертифікації готової продукції аквакультури»: іхтіофауна водойм комплексного призначення, акліматизація гідробіонтів, фермерське рибництво. Вимоги до знань та умінь визначаються галузевими стандартами вищої освіти України.
Тип елементу : | Методичне забезпечення |
---|---|
Ключові слова: | 05-03-58, санітарний контроль в рибництві, міжнародна стандартизація, сертифікація готової продукції риб |
Шифр: | 05-03-58 |
За видами робіт: | Практичні (семінарські) заняття |
Тематики: | Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 207 Водні біоресурси та аквакультура |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Водних біоресурсів |
Користувач, що депонує: | libr_1 Г. Д. Рожанчук |
Дата внесення: | 14 Квіт 2020 09:51 |
Останні зміни: | 14 Квіт 2020 09:51 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/17676 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року