Методичні вказівки для виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Санітарний контроль в рибництві. Міжнародна стандартизація та сертифікація готової продукції рибництва» (частина 1) для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Водні біоресурси та аквакультура» спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура» денної форми навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-03-58 Полтавченко, Т. В. (2020) Методичні вказівки для виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Санітарний контроль в рибництві. Міжнародна стандартизація та сертифікація готової продукції рибництва» (частина 1) для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Водні біоресурси та аквакультура» спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
05-03-58.pdf

Download(468kB)

Анотація

Програма вибіркової навчальної дисципліни «Санітарний контроль в рибництві. Міжнародна стандартизація та сертифікація готової продукції аквакультури» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістрів зі спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура». Санітарний контроль в рибництві. Міжнародна стандартизація та сертифікація готової продукції аквакультури – полягає у вивченні студентами сучасних схем проведення ветеринарно-санітарної експертизи для оцінки якості риби, інших гідробіонтів, а також продукції з них. Міжнародні методи сертифікації в рибництві. Предметом дисципліни є вивчення студентами стандартизованих сучасних технологічних процесів, методи і форми праці на рибопереробних підприємствах, засвоєння системи НАССР на виробництві, міжнародних акредитаційних систем, передовий досвід у технології переробки рибної сировини, виробництва високоякісної продукції. Міждисциплінарні зв’язки: «Cанітарний контроль в рибництві. Міжнародна стандартизаціїя та сертифікація готової продукції аквакультури» є складовою частиною циклу дисциплін професійної підготовки при підготовці магістрів зі спеціальності. Дисципліни, що передують вивченню «Санітарного контролю в рибництві. Міжнародної стандартизації та сертифікації готової продукції аквакультури»: іхтіофауна водойм комплексного призначення, акліматизація гідробіонтів, фермерське рибництво. Вимоги до знань та умінь визначаються галузевими стандартами вищої освіти України.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 05-03-58, санітарний контроль в рибництві, міжнародна стандартизація, сертифікація готової продукції риб
Шифр: 05-03-58
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття
Тематики: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 207 Водні біоресурси та аквакультура
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Водних біоресурсів
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 14 Квіт 2020 09:51
Останні зміни: 14 Квіт 2020 09:51
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/17676
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року