Системна оптимізація водо- та енергокористування на екологоекономічних засадах на рисових зрошувальних системах

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Турченюк, В. О. та Рокочинський, А. М. (2020) Системна оптимізація водо- та енергокористування на екологоекономічних засадах на рисових зрошувальних системах. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

[img] Text
МОНОГРАФІЯ Турченюк_випр.pdf

Download(8MB)

Анотація

Монографія присвячена вирішенню проблеми щодо підвищення загальної ефективності функціонування рисових зрошувальних систем, подальшому розвитку теоретичних засад системної оптимізації різнорідних та взаємопов’язаних режимних, технологічних й технічних рішень з водо-та енергокористування на них них, розробці комплексу заходів для їх реалізації з дотриманням принципів ресурсозбереження. Розрахована на спеціалістів наукових установ, проектних і експлуатаційних організацій галузі водного господарства, а також фахівцями галузі сільського господарства та охорони навколишнього середовища. Також може бути використана викладачами, науковими співробітниками, аспірантами, здобувачами вищої освіти відповідного профілю.

Тип елементу : Монографія (НЕ ВИЗНАЧЕНО)
Ключові слова: водокористування, енергокористування, зрошувальні системи
ISBN: 978-966-327-457-7
УДК: 631.16:502.63
Авторський знак: Т 89
Бібліографічний опис: Турченюк В. О. Системна оптимізація водо- та енергокористування на екологоекономічних засадах на рисових зрошувальних системах : монографія / В. О. Турченюк, А. М. Рокочинський ; за наук. ред. А. М. Рокочинського. – Рівне : НУВГП, 2020. – 333 с.
Тематики: Монографія
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 17 Квіт 2020 07:30
Останні зміни: 18 Квіт 2020 14:32
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/17725
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року