05-02-14S Михальчук, М. А. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Екологічний контролінг, гігієна і санітарія в галузі» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа, 241 Готельно-ресторанна справа. [Силабус]
Text
05-02-14s.pdf Download(838kB) |
Анотація
Дана дисципліна є базовою у формуванні фахового розуміння призначення фахівця з готельно-ресторанної справи; визначає критерії ефективного використання фахівців з готельно-ресторанної справи в системі національного господарства; висвітлює теоретичні основи санітарії та гігієни підприємств ресторанного та готельного господарства, практичних заходів з організації їх санітарного режиму; формує розуміння з науково-обґрунтованих санітарних вимог до чинників зовнішнього середовища, розміщення, планування та утримання закладів ресторанного та готельного господарства, веденням санітарної документації та правових аспектів адміністративної, юридичної відповідальності у разі порушення чинного санітарного законодавства . Мета вивчення дисципліни полягає в засвоєнні теоретичних положень з санітарних правил та гігієнічних вимог, які регламентують діяльність закладів готельного і ресторанного господарств, що ґрунтуються на Законах України та Наказах головних фахівців, СанПіН, СНіП, ДБН, ДСТУ, а також у надбанні практичних навичок із санітарно-гігієнічної оцінки проектів закладів ресторанного та готельного господарств. Використовуються такі методи викладання та технології: тренінги, обговорення, презентації, міні-лекції, ситуаційні дослідження та інші.
Title in English
SYLLABUS ENVIRONMENTAL CONTROL, HYGIENE AND SANITATION IN THE INDUSTRY ЦПП2.9 Code in Educational Program Educational level: bachelor's (first) 24 Field of knowledge: Service sector 241 Field of study: Hotel, restaurants and catering Educational Program: Hotel, restaurants and catering
Тип елементу : | Силабус |
---|---|
Ключові слова: | 05-02-14S, екологічний контролінг, гігієна, санітарія в галузі |
Шифр: | 05-02-14S |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства |
Користувач, що депонує: | libr_1 Г. Д. Рожанчук |
Дата внесення: | 05 Лют 2021 11:25 |
Останні зміни: | 05 Лют 2021 11:25 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/19672 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року