Силабус навчальної дисципліни «Екологічний контролінг, гігієна і санітарія в галузі» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа, 241 Готельно-ресторанна справа

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-02-14S Михальчук, М. А. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Екологічний контролінг, гігієна і санітарія в галузі» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа, 241 Готельно-ресторанна справа. [Силабус]

[img] Text
05-02-14s.pdf

Download(838kB)

Анотація

Дана дисципліна є базовою у формуванні фахового розуміння призначення фахівця з готельно-ресторанної справи; визначає критерії ефективного використання фахівців з готельно-ресторанної справи в системі національного господарства; висвітлює теоретичні основи санітарії та гігієни підприємств ресторанного та готельного господарства, практичних заходів з організації їх санітарного режиму; формує розуміння з науково-обґрунтованих санітарних вимог до чинників зовнішнього середовища, розміщення, планування та утримання закладів ресторанного та готельного господарства, веденням санітарної документації та правових аспектів адміністративної, юридичної відповідальності у разі порушення чинного санітарного законодавства . Мета вивчення дисципліни полягає в засвоєнні теоретичних положень з санітарних правил та гігієнічних вимог, які регламентують діяльність закладів готельного і ресторанного господарств, що ґрунтуються на Законах України та Наказах головних фахівців, СанПіН, СНіП, ДБН, ДСТУ, а також у надбанні практичних навичок із санітарно-гігієнічної оцінки проектів закладів ресторанного та готельного господарств. Використовуються такі методи викладання та технології: тренінги, обговорення, презентації, міні-лекції, ситуаційні дослідження та інші.

Title in English

SYLLABUS ENVIRONMENTAL CONTROL, HYGIENE AND SANITATION IN THE INDUSTRY ЦПП2.9 Code in Educational Program Educational level: bachelor's (first) 24 Field of knowledge: Service sector 241 Field of study: Hotel, restaurants and catering Educational Program: Hotel, restaurants and catering

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 05-02-14S, екологічний контролінг, гігієна, санітарія в галузі
Шифр: 05-02-14S
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 05 Лют 2021 11:25
Останні зміни: 05 Лют 2021 11:25
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/19672
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року