Силабус навчальної дисципліни "Іноземна мова (за професійним спрямуванням)" для здобувачів вищої освіти першого ступеня «бакалавр», які навчаються за спеціалізацією (освітньо-професійною програмою) "Управління персоналом і економіка праці"; "Бізнес-аналітика"; "Економічна кібернетика"; "Облік і оподаткування"; "Фінанси, банківська справа та страхування"; "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (Економіка підприємства)"; "Маркетинг"; "Міжнародний бізнес", за спеціальністю 051 "Економіка (Управління персоналом та економіка праці); 051 "Економіка (Бізнес аналітика)"; 051 "Економіка (Економічна кібернетика)"; 071 "Облік і оподаткування"; 072 "Фінанси, банківська справа та страхування"; 073 "Менеджмент"; 075 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"; 076 "Маркетинг"; 292 "Міжнародні економічні відносини"

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06–09–22S Літвінчук, А. Т. та Осіпчук, Н. В. (2021) Силабус навчальної дисципліни "Іноземна мова (за професійним спрямуванням)" для здобувачів вищої освіти першого ступеня «бакалавр», які навчаються за спеціалізацією (освітньо-професійною програмою) "Управління персоналом і економіка праці"; "Бізнес-аналітика"; "Економічна кібернетика"; "Облік і оподаткування"; "Фінанси, банківська справа та страхування"; "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (Економіка підприємства)"; "Маркетинг"; "Міжнародний бізнес", за спеціальністю 051 "Економіка (Управління персоналом та економіка праці); 051 "Економіка (Бізнес аналітика)"; 051 "Економіка (Економічна кібернетика)"; 071 "Облік і оподаткування"; 072 "Фінанси, банківська справа та страхування"; 073 "Менеджмент"; 075 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"; 076 "Маркетинг"; 292 "Міжнародні економічні відносини". [Силабус]

[img] Text
06–09–22S.pdf

Download(879kB)

Анотація

Підготовка сучасного фахівця в сфері економіки вимагає формування іншомовної професійно-спрямованої компетентності як інтегральної якості особистості, яка уможливлює комунікацію та співробітництво у глобалізованому контексті, є обов’язковою умовою академічної та професійної мобільності. Володіння англійською як мовою міжнародного спілкування, глобальної економіки та бізнес середовища визнається пріоритетним для доступу і розширення освітніх і професійних можливостей сучасного фахівця. Метою дисципліни є формування лінгвістичної і комунікативно-діяльнісної іншомовної компетентності відповідно до потреб міжкультурного спілкування та професійної підготовки за фахом. Основні цілі курсу: 1) розвивати у студентів основи лінгвістичної, комунікативно-діяльнісної та лінгвокраїнознавчої компетентності у сферах спілкування, що визначені майбутніми професійними інтересами і потребами; 2) формувати навички володіння іноземною мовою у різних видах мовленнєвої діяльності; 3) розвивати уміння працювати з англомовними інформаційними джерелами; 4) ефективно та правильно використовувати вербальні і невербальні засоби іншомовної комунікації під час презентацій, публічних виступів, перемовин, тощо; 5) розвивати у студентів пізнавальні інтереси, прагнення до удосконалення своєї професійної підготовки засобами іноземної мови.

Title in English

SYLLABUS Foreign Language (for Specific Purposes) (English) Educational level: Bachelor’s (first)

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 06–09–22S, іноземна мова
Шифр: 06–09–22S
Тематики: Шифр галузі знань > 29 Міжнародні відносини
Шифр галузі знань > 29 Міжнародні відносини > 292 Міжнародні економічні відносини
Шифр галузі знань > 5 Соціальні та поведінкові науки
Шифр галузі знань > 5 Соціальні та поведінкові науки > 51 Економіка
Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування
Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування > 71 Облік і оподаткування
Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування > 72 Фінанси, банківська справа та страхування
Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування > 73 Менеджмент
Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування > 75 Маркетинг
Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування > 76 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Іноземних мов
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 23 Бер 2021 12:26
Останні зміни: 23 Бер 2021 12:26
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/20177
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року