Силабус навчальної дисципліни «Кулінарне мистецтво» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-06-02S Корчик, Н. М. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Кулінарне мистецтво» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

[img] Text
05-06-02s.pdf

Download(244kB)

Анотація

В даній дисципліні основну увагу приділено вивченню історично сформованих гастрономічних звичок, пристрастей й антипатій, способів готування їжі й прийомів подачі страв народів світу, що є важливим в контексті розширення знань, які студенти отримують в ході вивчення обов’язкових дисциплін згідно відповідної ОПП. Мета дисципліни – надання студентам професійних знань в області кулінарного мистецтва національних кухонь народів різних країн світу з подальшим розвитком ресторанного бізнесу в цілому і, зокрема, необхідністю організації харчування закордонних туристів в Україні. Ціль дисципліни - надання студентам теоретичних знань і практичних вмінь з особливостей систем харчування, переліку традиційної продовольчої сировини, асортименту і технології страв і кулінарних виробів, способів кулінарно-технологічної обробки, основ та особливостей вживання класичних і місцевих прянощів, пряних овочів, а також соусів приправ для утворення та покращення смако-ароматичних властивостей їжі в національних кухнях. Методи навчання: демонстрація, проблемно-пошуковий метод, навчальна дискусія. Технології навчання: аналіз конкретних ситуацій, розв’язання винахідницьких завдань, проблемна лекція, лекція візуалізація.

Title in English

SYLLABUS Сulinary art Code in Educational Program Educational level: Bachelor’s (first) Field of knowledge: Service sector Field of study: Hotel and restaurant business Educational Program: Hotel and restaurant business

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 05-06-02S, кулінарне мистецтво
Шифр: 05-06-02S
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Хімії та фізики
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 20 Трав 2021 05:47
Останні зміни: 21 Трав 2021 09:30
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/20623
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року