05-06-02S Корчик, Н. М. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Кулінарне мистецтво» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]
|
Text
05-06-02s.pdf Download(244kB) |
Анотація
В даній дисципліні основну увагу приділено вивченню історично сформованих гастрономічних звичок, пристрастей й антипатій, способів готування їжі й прийомів подачі страв народів світу, що є важливим в контексті розширення знань, які студенти отримують в ході вивчення обов’язкових дисциплін згідно відповідної ОПП. Мета дисципліни – надання студентам професійних знань в області кулінарного мистецтва національних кухонь народів різних країн світу з подальшим розвитком ресторанного бізнесу в цілому і, зокрема, необхідністю організації харчування закордонних туристів в Україні. Ціль дисципліни - надання студентам теоретичних знань і практичних вмінь з особливостей систем харчування, переліку традиційної продовольчої сировини, асортименту і технології страв і кулінарних виробів, способів кулінарно-технологічної обробки, основ та особливостей вживання класичних і місцевих прянощів, пряних овочів, а також соусів приправ для утворення та покращення смако-ароматичних властивостей їжі в національних кухнях. Методи навчання: демонстрація, проблемно-пошуковий метод, навчальна дискусія. Технології навчання: аналіз конкретних ситуацій, розв’язання винахідницьких завдань, проблемна лекція, лекція візуалізація.
Title in English
SYLLABUS Сulinary art Code in Educational Program Educational level: Bachelor’s (first) Field of knowledge: Service sector Field of study: Hotel and restaurant business Educational Program: Hotel and restaurant business
| Тип елементу : | Силабус |
|---|---|
| Ключові слова: | 05-06-02S, кулінарне мистецтво |
| Шифр: | 05-06-02S |
| Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
| Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Хімії та фізики |
| Користувач, що депонує: | libr_1 Г. Д. Рожанчук |
| Дата внесення: | 20 Трав 2021 05:47 |
| Останні зміни: | 21 Трав 2021 09:30 |
| URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/20623 |
![]() |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року


Статистика завантажень
Статистика завантажень