Корчик, Н. М. та Korchyk, N. M. (2021) Кулінарне мистецтво (укр.) Сulinary art (en.). [Опис дисципліни]
Text
opis_kulnarne_mistectvo_vczp_1.3 (1).pdf Download(354kB) |
Тип елементу : | Опис дисципліни |
---|---|
Ключові слова: | Традиції харчування, національна кухня, культура харчування, осбливості кухні, регіональна кухня, страва, асортимент, продовольча сировина, кулінарно-технологічна обробка, властивості їжі. Food traditions, national cuisine, food culture, cuisine features, regional cuisine, food, assortment, food raw materials, culinary and technological processing, food properties. |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
Користувач, що депонує: | В. Є. Перелигіна |
Дата внесення: | 20 Серп 2021 10:32 |
Останні зміни: | 26 Серп 2021 08:34 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/20934 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року