Корчик, Н. М. та Korchyk, N. M. (2021) Кулінарне мистецтво (укр.) Сulinary art (en.). [Опис дисципліни]
|
Text
opis_kulnarne_mistectvo_vczp_1.3 (1).pdf Download(354kB) |
| Тип елементу : | Опис дисципліни |
|---|---|
| Ключові слова: | Традиції харчування, національна кухня, культура харчування, осбливості кухні, регіональна кухня, страва, асортимент, продовольча сировина, кулінарно-технологічна обробка, властивості їжі. Food traditions, national cuisine, food culture, cuisine features, regional cuisine, food, assortment, food raw materials, culinary and technological processing, food properties. |
| Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
| Користувач, що депонує: | В. Є. Перелигіна |
| Дата внесення: | 20 Серп 2021 10:32 |
| Останні зміни: | 26 Серп 2021 08:34 |
| URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/20934 |
![]() |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року


Статистика завантажень
Статистика завантажень