Кулінарне мистецтво (укр.) Сulinary art (en.).

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Корчик, Н. М. та Korchyk, N. M. (2021) Кулінарне мистецтво (укр.) Сulinary art (en.). [Опис дисципліни]

[img] Text
opis_kulnarne_mistectvo_vczp_1.3 (1).pdf

Download(354kB)
Тип елементу : Опис дисципліни
Ключові слова: Традиції харчування, національна кухня, культура харчування, осбливості кухні, регіональна кухня, страва, асортимент, продовольча сировина, кулінарно-технологічна обробка, властивості їжі. Food traditions, national cuisine, food culture, cuisine features, regional cuisine, food, assortment, food raw materials, culinary and technological processing, food properties.
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 20 Серп 2021 10:32
Останні зміни: 26 Серп 2021 08:34
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/20934
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року