Силабус навчальної дисципліни «Харчова хімія» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна права»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-06-30S Корчик, Н. М. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Харчова хімія» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна права». [Силабус]

[img] Text
05-06-30S.pdf

Download(638kB)

Анотація

В даній дисципліні основну увагу приділено вивченню уявлень хімічної науки, основним законам і поняттям класичної хімії. Основному змісту хімічного складу їжі та хімію виробництва продуктів харчування, стан речовин у розчинах, білки, ліпіди, вуглеводи, вітаміни, мінеральні речовини у продуктах харчування, харчові добавки, природні токсиканти та забруднювачі, зернові продукти, цукор, олії та жири, кондитерські вироби, овочі, фрукти, ягоди, напої та молочні продукти, м’ясні продукти, птахи та риба, хімічна основа приготування їжі, хімія травлення, основи раціонального харчування, що є важливим в контексті розширення знань, які студенти отримують в ході вивчення обов’язкових дисциплін згідно відповідної.

Title in English

SYLLABUS Food chemistry ЦЗП 1.7 Code in Educational Program Educational level: Bachelor’s (first) 24 Field of knowledge: Service sector 241 Field of study: Hotel and restaurant affairs Educational Program: Hotel and restaurant affairs

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 05-06-30S, харчова хімія
Шифр: 05-06-30S
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Хімії та фізики
Користувач, що депонує: Тарасюк Наталія Віталіївна
Дата внесення: 01 Жов 2021 11:19
Останні зміни: 01 Жов 2021 11:19
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/21611
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року