Силабус навчальної дисципліни "Іноземна мова" (англійська) (рівень володіння мовою B2+) для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» для усіх спеціальностей НУВГП.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-09-40S Літвінчук, А. Т. та Купчик, Л. Є. (2021) Силабус навчальної дисципліни "Іноземна мова" (англійська) (рівень володіння мовою B2+) для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» для усіх спеціальностей НУВГП. [Силабус]

[img] Text
06-09-40S.pdf

Download(780kB)

Анотація

Іншомовна підготовка у закладі вищої освіти є важливим чинником професійного становлення майбутнього фахівця, формування готовності до академічної та професійної мобільності, а також ефективної міжкультурної комунікації. Дисципліна «Іноземна мова (англійська) (рівня володіння В2+)» розрахована на студентів, які раніше вивчали мову та досягли рівня не нижче B2 відповідно до дескрипторів, визначених у загальноєвропейських рекомендаціях з мовної освіти. Курс передбачає комплексне навчання англійської мови в усіх її аспектах в рамках компетентнісного підходу. Метою дисципліни є формування комунікативної, лінгвістичної та соціокультурної компетентності студентів, забезпечення практичного володіння англійською мовою як засобом усного і письмового спілкування, формування інтерактивних вмінь і навичок усного та писемного мовлення з послідовним удосконаленням кожного виду мовленнєвої діяльності. Курс «Іноземна мова (англійська) (рівень володіння В2+)» має міждисциплінарний характер, базується на використанні гнучкого та комплексного підходу, сучасних технологій навчання.

Title in English

SYLLABUS Foreign language (English) (level B2+) Code in Degree Programme Level of Education: Bachelor’s (first) Field of knowledge All fields of knowledge Field of Study All Fields of Study Degree Programme:

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 06-09-40S, іноземна мова (англійська)
Шифр: 06-09-40S
Тематики: За напрямами > Усі спеціальності
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Іноземних мов
Користувач, що депонує: Тарасюк Наталія Віталіївна
Дата внесення: 21 Жов 2021 14:25
Останні зміни: 21 Жов 2021 14:25
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/21784
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року