ЛЮДИНА У СВІТІ ДУХОВНОЇ КУЛЬТУРИ

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

НУВГП, . (2021) ЛЮДИНА У СВІТІ ДУХОВНОЇ КУЛЬТУРИ. НУВГП, Рівне.

[img] Text
Збірник ТЕЗ Людина у світі дух. 2021.pdf

Download(2MB)
[img] Text
Програма конф. 18 листопада 2021.docx

Download(274kB)

Анотація

Збірник містить тези доповідей за матеріалами V Всеукраїнської науково-практична конференції здобувачів вищої освіти та молодих вчених «Людина у світі духовної культури. Філософські, культурологічні, морально-естетичні та релігійні виміри буття людини у світі», що відбулася 18 листопада 2021 року на базі Національного університету водного господарства та природокористування за такими науковими напрямами: філософія, етика, естетика, історія культури, культурологія, соціальна робота, релігієзнавство та журналістика. Висвітлюються актуальні питання проблемності людського буття та морально-ціннісних орієнтацій людини в сучасному світі. Для викладачів, аспірантів, здобувачів вищої освіти та молодих вчених і всіх небайдужих до світоглядно-філософської, гуманітарно-методологічної думки та журналістської практики.

English abstract

Національний університет «Острозька академія» Кафедра філософії та культурного менеджменту, Рівненський інститут Київського університету права НАН України Кафедра гуманітарних дисциплін, Національний університет водного господарства та природокористування Кафедра журналістики та українознавства Кафедра філософії, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Кафедра українознавства і філософії, Житомирський державний університет імені Івана Франка Кафедра філософії та політології, Херсонська державна морська академія Кафедра соціально-гуманітарних дисциплін та інноваційної педагогіки, Національний університет «Чернігівська Політехніка» Кафедра креативних індустрій та соціальних інновацій

Тип елементу : Книга
Ключові слова: філософія, духовна культура, конференція
УДК: 130.122
Бібліографічний опис: Людина у світі духовної культури. Філософські, культурологічні, морально-естетичні та релігійні виміри буття людини у світі. Збірник тез доповідей V Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти та молодих вчених (18 листопада 2021р.) Рівне: Національний університет водного господарства та природокористування, 2021. 148 с. (в електронному вигляді)
Тематики: За напрямами > Усі спеціальності
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 24 Груд 2021 08:24
Останні зміни: 24 Груд 2021 08:35
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/22321
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року