Силабус освітньої компоненти «Захист прав людини і основоположних свобод в Європейському Суді з прав людини» для здобувачів вищої освіти ступеня «доктор філософії», які навчаються за освітньо-науковою програмою «Право», за спеціальністю 081 «Право» галузі знань 08 «Право»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

07-02-34S Міщук, І. В. (2022) Силабус освітньої компоненти «Захист прав людини і основоположних свобод в Європейському Суді з прав людини» для здобувачів вищої освіти ступеня «доктор філософії», які навчаються за освітньо-науковою програмою «Право», за спеціальністю 081 «Право» галузі знань 08 «Право». [Силабус]

[img] Text
07-02-34S.pdf

Download(870kB)

Анотація

Освітня компонента «Захист прав людини і готувати, офрмляти звернення до ЄСзПЛ готувати, основоположних свобод в Європейському Суді з прав людини» є актуальною в розрізі підвищеної уваги до прав і свобод людини в сучасному суспільстві. Європейький суд з захисту прав людини є тою інституцією, яка дає можливість людині здійснити її захист на міжнародному рівні, вичерпавши всі можливі способи захисту в національному судосинстві. Викладання дисципліни «Захист прав людини і основоположних свобод в Європейському Суді з прав людини»передбачає загальну і спеціальну мету: Загальна мета: Здатність розв’язувати комплексні проблеми в галузі професійної, у тому числі дослідницько-наукової діяльності, що передбачає глибоке переосмислення наявних та створення нових цілісних знань професійної практики про сучасні проблеми захисту прав і свобод людини; ознайомити здобувачів освіти з основами теорії та практики захисту прав людини, функціонування систем і механізмів захисту прав людини в Європейському суду, а також надати їм вміння роботи з міжнародноправовими джерелами, їх аналізу і тлумачення. Спеціальна мета: формувати у здобувачів освіти теоретично і емпірично обгрунтованих уявлень про актуальні питання захисту прав та і сврбод людини. Цілями дисципліни є: ознайомитися з основними процедурами захисту прав людини в Європейському суді з захисту прав людини; вивчити практику застосування результатів справ розглянутих ЄСзПЛ, професійно тлумачити нормативний зміст і юридичну пироду основних міжнародно-правових актів з питань захсту прав людини; вміти готувати, офрмляти звернення до ЄСзПЛ.

Title in English

SYLLABUS Protection of human rights and fundamental freedoms in the European Court of Human Rights ВК Code in Educational Program Level of Education: Doctor of Philosophy (third) 08 Fields of knowledge Law 081 Speciality Law Educational Program:

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 07-02-34S, захист, право, людина, свобода, Європейський Суд
Шифр: 07-02-34S
Тематики: Шифр галузі знань > 8 Право
Шифр галузі знань > 8 Право > 81 Право
Підрозділи: Навчально-науковий інститут права > Конституційного права та галузевих дисциплін
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 03 Серп 2022 09:03
Останні зміни: 03 Серп 2022 09:03
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/23870
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року