Силабус навчальної дисципліни «Опір матеріалів» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Будівництво та цивільна інженерія», спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-05- 88S Андрушков, В. І. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Опір матеріалів» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Будівництво та цивільна інженерія», спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія». [Силабус]

[img] Text
03-05-88S.pdf

Download(1MB)

Анотація

Навчальна дисципліна «Опір матеріалів» є теоретичною основою сукупності знань та вмінь, що формують будівельний профіль фахівця в області проектування будівель та споруд різного призначення. Все це обумовлює актуальність її вивчення. Предмет вивчення - елементи різноманітних будівельних конструкцій. Мета - надання студентам знань, умінь та навичок, необхідних для проведення розрахунків елементів будівельних конструкцій на міцність, жорсткість та стійкість. Ці знання, уміння і навички повинні бути спрямованими на вирішення компромісу між надійністю та економічністю інженерних вирішень. Ціль - знати методи розрахунку внутрішніх сил, напруг та деформацій; вміти визначати основні фізико-механічні характеристики матеріалів та проводити аналіз міцності, жорсткості та стійкості елементів будівельних конструкцій.

Title in English

SYLLABUS Strength of materials СП-05 Code in Educational Program Educational level: Bachelor’s (first) 19 Fields of knowledge Architecture and building 192 Speciality Construction and Civil Engineering Educational Program: Educational and professional program «Construction and Civil Engineering» (ID 593)

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 03-05-88S, опір матеріалів
Шифр: 03-05- 88S
Тематики: Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво
Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво > 192 Будівництво та цивільна інженерія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Мостів і тунелів, опору матеріалів та будівельної механіки
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 06 Вер 2022 09:10
Останні зміни: 06 Вер 2022 09:10
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/23968
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року