Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-115М Корчик, Н. М. (2022) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
05-08-115М.pdf

Download(1MB)

Анотація

Практичні роботи з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» передбачають формування компетенції студента вирішувати комплекс взаємопов'язаних завдань – учбових, наукових, технічних, організаційних, виробничих, об'єднаних загальною темою. В ході виконання практичних робіт продовжується формування професійних навичок у студента, перевіряється його здатність самостійно знаходити рішення поставленої в завданні задачі і вибрати оптимальний варіант її рішення. Метою практичних робіт є набуття студентами необхідних навичок та опанування методики розробки технологічного процесу виробництва кулінарної та кондитерської продукції, у тому числі фірмових та замовних страв для різних контингентів споживачів, підготування нормативної бази для діяльності та оцінка ефективності прийнятих рішень. Одночасно вирішуються такі завдання: • поглибити на підставі самостійної роботи з літературними матеріалами знання студента, отримані під час вивчення теоретичного курсу; • закріпити та поглибити знання основ технології виробництва страв та кулінарних виробів для різних форматів обслуговування; • закріпити та поглибити знання технологічних принципів формування та розробки меню для різних контингентів споживачів тощо.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 05-08-115М, технологія продукції ресторанного господарства
Шифр: 05-08-115М
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Колюхова
Дата внесення: 12 Вер 2022 09:16
Останні зміни: 12 Вер 2022 09:16
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/24051
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року