05-08-115М Корчик, Н. М. (2022) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
Text
05-08-115М.pdf Download(1MB) |
Анотація
Практичні роботи з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» передбачають формування компетенції студента вирішувати комплекс взаємопов'язаних завдань – учбових, наукових, технічних, організаційних, виробничих, об'єднаних загальною темою. В ході виконання практичних робіт продовжується формування професійних навичок у студента, перевіряється його здатність самостійно знаходити рішення поставленої в завданні задачі і вибрати оптимальний варіант її рішення. Метою практичних робіт є набуття студентами необхідних навичок та опанування методики розробки технологічного процесу виробництва кулінарної та кондитерської продукції, у тому числі фірмових та замовних страв для різних контингентів споживачів, підготування нормативної бази для діяльності та оцінка ефективності прийнятих рішень. Одночасно вирішуються такі завдання: • поглибити на підставі самостійної роботи з літературними матеріалами знання студента, отримані під час вивчення теоретичного курсу; • закріпити та поглибити знання основ технології виробництва страв та кулінарних виробів для різних форматів обслуговування; • закріпити та поглибити знання технологічних принципів формування та розробки меню для різних контингентів споживачів тощо.
Тип елементу : | Методичне забезпечення |
---|---|
Ключові слова: | 05-08-115М, технологія продукції ресторанного господарства |
Шифр: | 05-08-115М |
За видами робіт: | Практичні (семінарські) заняття |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | libr_1 Г. Д. Колюхова |
Дата внесення: | 12 Вер 2022 09:16 |
Останні зміни: | 12 Вер 2022 09:16 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/24051 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року