Полтавченко, Т. В. та Poltavchenko, T. V. (2022) Технологія переробки риби та стандартизація продукції аквакультури (укр.). Technology of fish processing and standardization of aquaculture products (en.). [Опис дисципліни]
Text
Технологія переробки риби та стандартизація продукції аквакультури.pdf Download(207kB) |
Тип елементу : | Опис дисципліни |
---|---|
Ключові слова: | ДСТУ, ТУУ, ІSO, HACCP, стандарти, технологічний процес, технологічна карта, системи якості, коптіння, сушіння, заморожування, в’ялення, DSTU, TUU, ISO, HACCP, standards, technological process, technological map, quality systems, smoking, drying, freezing, curing |
Тематики: | Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 207 Водні біоресурси та аквакультура |
Користувач, що депонує: | В.М. Бежук |
Дата внесення: | 29 Вер 2022 08:33 |
Останні зміни: | 29 Вер 2022 08:33 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/24322 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року