Технологія переробки риби та стандартизація продукції аквакультури (укр.). Technology of fish processing and standardization of aquaculture products (en.)

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Полтавченко, Т. В. та Poltavchenko, T. V. (2022) Технологія переробки риби та стандартизація продукції аквакультури (укр.). Technology of fish processing and standardization of aquaculture products (en.). [Опис дисципліни]

[img] Text
Технологія переробки риби та стандартизація продукції аквакультури.pdf

Download(207kB)
Тип елементу : Опис дисципліни
Ключові слова: ДСТУ, ТУУ, ІSO, HACCP, стандарти, технологічний процес, технологічна карта, системи якості, коптіння, сушіння, заморожування, в’ялення, DSTU, TUU, ISO, HACCP, standards, technological process, technological map, quality systems, smoking, drying, freezing, curing
Тематики: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство
Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 207 Водні біоресурси та аквакультура
Користувач, що депонує: В.М. Бежук
Дата внесення: 29 Вер 2022 08:33
Останні зміни: 29 Вер 2022 08:33
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/24322
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року