Силабус навчальної дисципліни «Транспортний менеджмент» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою першого рівня вищої освіти за спеціальністю 275 «Транспортні технології (за видами)» галузі знань 27 «Транспорт»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

02-02-68S Сорока, В. С. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Транспортний менеджмент» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою першого рівня вищої освіти за спеціальністю 275 «Транспортні технології (за видами)» галузі знань 27 «Транспорт». [Силабус]

[img] Text
02-02-68S.pdf

Download(415kB)

Анотація

Ринкова економіка більш вимоглива до керівників, ніж планова. У зв’язку з цим необхідна цілковито нова концепція розвитку організації, яка була б життєздатна в нових господарських умовах. Управлінська діяльність – один із найважливіших факторів функціонування й розвитку підприємств в умовах ринкової економіки. Ця діяльність постійно удосконалюється відповідно до об’єктивних вимог виробництва і реалізації товарів, складності господарських зв'язків, підвищення ролі споживача у формуванні техніко-економічних та інших параметрів продукції. Мета навчальної дисципліни «Транспортний менеджмент» полягає у формуванні системи знань про сутність і зміст менеджменту як філософії підприємницької діяльності в умовах ринкової економіки та конкуренції, розгляді форм і методів вітчизняного і світового досвіду менеджменту у виробничій діяльності, формуванні і розуміння основ управління організаціями, набутті умінь аналізу внутрішнього та зовнішнього середовища, прийнятті управлінських рішень. Завданням навчальної дисципліни «Транспортний менеджмент» є засвоєння теоретичних та організаційних основ менеджменту та управління організаціями, розуміння сутності організації та взаємозв’язку її внутрішніх елементів та зовнішнього середовища, розуміння системи методів управління, змісту процесів та технології управління, здійснення мотивування та контролю; засвоєння організації взаємодії та повноважень, прийняття рішень у менеджменті, інформаційного забезпечення процесу управління, керівництва та лідерства, стилів управління, ефективності управління.

Title in English

SYLLABUS academic discipline Transport management ВК. 02.1 Code in Educational Program Educational level: Bachelor’s(first) 27 Fields of knowledge Transport 275 Speciality Transport technologies (by types) Educational Program: Transport technologies (on road transport)

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 02-02-68S, транспортний менеджмент
Шифр: 02-02-68S
Тематики: Шифр галузі знань > 27 Транспорт
Шифр галузі знань > 27 Транспорт > 275 Транспортні технології (На автомобільному транспорті)
Підрозділи: Навчально-науковий механічний інститут > Транспортних технологій і технічного сервісу
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 14 Жов 2022 14:12
Останні зміни: 14 Жов 2022 14:12
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/24510
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року