ТРІЩИНОСТІЙКІСТЬ ЗАЛІЗОБЕТОНУ З ПОЗИЦІЙ ЛОКАЛЬНОГО ПОРУШЕННЯ ЗЧЕПЛЕННЯ АРМАТУРИ З БЕТОНОМ

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Ромашко, В. М. та Ромашко-Майструк, О. В. (2022) ТРІЩИНОСТІЙКІСТЬ ЗАЛІЗОБЕТОНУ З ПОЗИЦІЙ ЛОКАЛЬНОГО ПОРУШЕННЯ ЗЧЕПЛЕННЯ АРМАТУРИ З БЕТОНОМ. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Волинські обереги, Рівне.

[img] Text
Монографія РМОВ і РВМ zah.pdf

Download(4MB)

Анотація

У монографії представлено основні положення загальної теорії тріщиностійкості залізобетонних елементів і конструкцій з урахуванням рівневого утворення нормальних тріщин. Вони доповнюють та розвивають узагальнену деформаційно-силову модель опору залізобетонних елементів силовим впливам в питаннях утворення та розвитку нормальних тріщин з позицій локального порушення зчеплення арматури з бетоном. Крім загального розроблено спрощений метод розрахунку тріщиностійкості залізобетонних елементів, який пропонується використовувати у якості експрес-методу. Закладено основи енергетичної моделі деформування залізобетонних елементів і конструкцій. Для наукових і інженерно-технічних працівників наукових, проектних, проектно-вишукувальних та будівельних організацій, аспірантів, магістрів і студентів будівельних спеціальностей

Тип елементу : Монографія (НЕ ВИЗНАЧЕНО)
УДК: 624.012.45:620.17
Авторський знак: Р 69
Бібліографічний опис: Ромашко-Майструк О. В. Тріщиностійкість залізобетону з позицій локального порушення зчеплення арматури з бетоном : монографія / О. В. Ромашко-Майструк, В. М. Ромашко. - Рівне : Волинські обереги, 2022. - 184 с. : іл.: 77; табл.: 23; бібліогр.: 405.
Тематики: Монографія
Користувач, що депонує: libr_edit О. С. Дерлюк
Дата внесення: 31 Жов 2022 13:14
Останні зміни: 31 Жов 2022 13:14
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/24642
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року