Силабус "Науково-педагогічної практики" для здобувачів вищої освіти ступеня «доктор філософії», які навчаються за освітньо-науковою програмою «Право», спеціальності 081 "Право".

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

07-01-25S Цимбалюк, В. І. та Міщук, І. В. та Гришко, В. І. та Швець, О. М. (2023) Силабус "Науково-педагогічної практики" для здобувачів вищої освіти ступеня «доктор філософії», які навчаються за освітньо-науковою програмою «Право», спеціальності 081 "Право". [Силабус]

[img] Text
07-01-25S.pdf

Download(442kB)

Анотація

Метою науково-педагогічної практики на третьому (освітньонауковому) рівні підготовки здобувачів вищої освіти є формування системи компетентностей майбутніх фахівців ступеня доктора філософії до науково-педагогічної діяльності, здатних здійснювати аналітичне осмислення стану та перспектив розвитку юридичної освіти та науки, створювати та впроваджувати новий зміст освіти та новітні методики (технології) навчання, поєднувати освіту та науку. Завданнями науково-педагогічної практики є: ознайомлення з організацією навчальної та методичної роботи кафедри та ННІ; ознайомлення з освітньою програмою та робочим навчальним планом спеціальності; ознайомлення з навчально-методичним забезпеченням дисципліни; ознайомлення з технічними особливостями освітнього процесу та матеріально-технічною базою; участь здобувачів у здійсненні освітнього процесу; підбір і впровадження сучасних методів та технологій навчання; здійснення науково-дослідної роботи; здійснення рганізаційновиховної роботи.

Title in English

SYLLABUS scientific and pedagogical practice ОК10 Code in Degree Programme Level of Education: educational and scientific (third) 08 Field of Know 081 Field of Study Law Degree Programme: «Law»

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 07-01-25S, науково-педагогічна практика
Шифр: 07-01-25S
Тематики: Шифр галузі знань > 8 Право
Шифр галузі знань > 8 Право > 81 Право
Підрозділи: Навчально-науковий інститут права > Спеціальних юридичних дисциплін
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 24 Бер 2023 12:12
Останні зміни: 24 Бер 2023 12:12
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/25800
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року