БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК В УПРАВЛІННІ

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Левицька, С. О. та Осадча, О. О. та Антонюк, О. Р. та Зінкевич, О. В. (2023) БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК В УПРАВЛІННІ. НУВГП, Рівне. ISBN 966-683-111-2

[img] Text
Бухгалтерський облік зах.pdf

Download(13MB)

Анотація

Розглядаються питання щодо використання бухгалтерського обліку в системі менеджменту суб’єкта господарської діяльності. Розкриваються підходи до реалізації управлінських стратегій на основі обліково-аналітичного забезпечення в умовах сучасних економічних трансформацій. Кожна тема містить узагальнений в таблицях і схемах теоретичний матеріал, аналіз сучасних теорій менеджменту та бухгалтерського обліку, а також контрольні запитання, тести для закріплення професійних вмінь та компетенцій з питань підготовки інформації відповідно до цільових запитів управлінців.Підручник складено з урахуванням сучасних теорій обліку та звітності, аудиту, контролю, що уможливлює: перевірку знань студентів; формування аналітичного мислення, вміння розуміти показники бухгалтерського обліку та звітних форм підприємств (установ, організацій), а також розкривати їх з урахуванням адміністративних потреб оперативного та стратегічного управління.Призначений для студентів, викладачів вищих навчальних закладів, бухгалтерів, аудиторів, слухачів курсів підвищення кваліфікації.

Тип елементу : Книга
Ключові слова: бухгалтерський облік, управління
ISBN: 966-683-111-2
Бібліографічний опис: Бухгалтерський облік в управлінні : підручник для студентів вищих навчальних закладів спеціальності “Облік і оподаткування” / С. О. Левицька, О. О. Осадча, О. Р. Антонюк, О. В. Зінкевич [та ін.]. - Рівне, 2023. - 244 с.
Тематики: Навчальні видання > Підручник
Користувач, що депонує: С. Й. Гипчинська
Дата внесення: 12 Квіт 2023 11:42
Останні зміни: 12 Квіт 2023 11:42
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/25915
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року