Силабус навчальної дисципліни «Роль бухгалтера у бізнес-середовищі» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування» першого рівня вищої освіти за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-02-89S Осадча, О. О. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Роль бухгалтера у бізнес-середовищі» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування» першого рівня вищої освіти за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування». [Силабус]

[img] Text
06-02-89S.pdf

Download(341kB)

Анотація

Функціонування суб'єктів господарської діяльності з різними формами організації виробництва, сучасними технічними і технологічними можливостями, інтеграція та інформатизація господарських процесів потребує підготовки висококваліфікованих фахівців з обліку і оподаткування, які здатні застосовувати професійні знання і вміння при розв’язанні завдань сучасного бізнес-середовища. Реалізація мети діяльності професійного бухгалтера передбачає набуття в процесі навчання відповідних знань, умінь та навичок, які забезпечать широкий світогляд, поєднання нового облікового мислення, глибоких знань фундаментальних законів з обліку і оподаткування із знаннями щодо побудови економічної системи, тенденціями соціально-економічного розвитку. Мета дисципліни «Роль бухгалтера у бізнес-середовищі» полягає в ознайомленні здобувачів вищої освіти спеціальності «Облік і оподаткування» з їх майбутньою професією, її економічним і соціальним значенням, місцем в Україні та світі, перспективами і шляхами досягнення певного кваліфікаційного рівня, вимогами до фахівців цієї галузі знань.

Title in English

SYLLABUS THE ROLE OF THE ACCOUNTANT IN THE BUSINESS ENVIRONMENT ОК 27 Code in Degree Programme Level of Education: Bachelor’s (first) 07 Field of Knowledge Management and Administration 071 Field of Study Accounting and Taxation Degree Programme: Accounting and Taxation (ID 1102)

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 06-02-89S, бухгалтер, бізнес-середовище
Шифр: 06-02-89S
Тематики: Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування
Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування > 71 Облік і оподаткування
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Обліку і аудиту
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 21 Черв 2023 10:20
Останні зміни: 23 Черв 2023 12:11
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/26262
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року