Силабус навчальної дисципліни «SEO оптимізація та Web-аналітика» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Інформаційні технології в бізнесі» спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

04-05-173S Василів, В. Б. (2023) Силабус навчальної дисципліни «SEO оптимізація та Web-аналітика» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Інформаційні технології в бізнесі» спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології». [Силабус]

[img] Text
04-05-173S.pdf

Download(239kB)

Анотація

Метою дисципліни є формування сучасного рівня розуміння принципів взаємодії ресурсів Всесвітньої мережі та пошукових систем, набуття студентами теоретичних знань та практичних навичок внутрішньої і зовнішньої оптимізації сайту для підняття його позицій у результатах видачі пошукових систем по певних запитах користувачів, з метою збільшення мережевого трафіку і потенційних клієнтів та подальшої монетизації цього трафіку.

Title in English

SYLLABUS SEO optimization and Web-analytics ПП 3 Code in Degree Programme Level of Education: Master’s (second) 12 Field of Knowledge Information technology 126 Field of Study Information systems and technologies Degree Programme: "Information technology in business"

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 04-05-173S, SEO оптимізація, Web-аналітика
Шифр: 04-05-173S
Тематики: Шифр галузі знань > 12 Інформаційні технології
Шифр галузі знань > 12 Інформаційні технології > 126 Інфомаційні системи і технології
Підрозділи: Навчально-науковий інститут автоматики, кібернетики та обчислювальної техніки > Комп'ютерних технологій та економічної кібернетики
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 02 Лист 2023 11:19
Останні зміни: 02 Лист 2023 11:19
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/27988
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року