Силабус навчальної дисципліни «Організація та технологія вантажних робіт на транспорті» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» (на базі загальної середньої освіти), (на базі ступеня «молодший бакалавр») та (на основі ступеня «молодший фаховий бакалавр»), які навчаються за освітньо-професійною програмою «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)», спеціальності 275 «Транспортні технології (за видами транспорту)» спеціалізації 275.03 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

02-02-129S Швець, М. Д. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Організація та технологія вантажних робіт на транспорті» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» (на базі загальної середньої освіти), (на базі ступеня «молодший бакалавр») та (на основі ступеня «молодший фаховий бакалавр»), які навчаються за освітньо-професійною програмою «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)», спеціальності 275 «Транспортні технології (за видами транспорту)» спеціалізації 275.03 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)». [Силабус]

[img] Text
02-02-129S.pdf

Download(316kB)

Анотація

Навчальна дисципліна «Організація та технологія вантажних робіт на транспорті» відноситься до блоку дисциплін циклу фахової підготовки здобувача вищої освіти. Метою дисципліни “Організація та технологія вантажних робіт на транспорті” є формування у студентів стійких знань про організаційні та технологічні особливості роботи основних навантажувально-розвантажувальних засобів як елементів транспортно-технологічних систем доставки вантажів. Основним завданням є ознайомлення з організацією та технологією виконання вантажних робіт; ознайомлення з будовою та роботою вантажних пунктів та складів; визначення технічних та технологічних показників роботи навантажувально-розвантажувальних засобів та навантажувальнорозвантажувальних пунктів, вивчення методів підбору навантажувальнорозвантажувальних засобів в залежності від типу вантажу та обсягів перевезень.

Title in English

SYLLABUS Organization and technology of cargo operations on transport Code in Degree Programme ОК.27 Level of Education bachelor’s (first) Fields of Knowledge 27 Transport Field of Study 275 Transport technologies (by species) Degree Programme Transport technologies (on road transport)

Тип елементу : Силабус
Додаткова інформація: попередня версія силабусу 02-02-36S
Ключові слова: 02-02-129S, організація, технологія, вантажні роботи, транспорт
Шифр: 02-02-129S
Тематики: Шифр галузі знань > 27 Транспорт
Шифр галузі знань > 27 Транспорт > 275 Транспортні технології (На автомобільному транспорті)
Підрозділи: Навчально-науковий механічний інститут > Транспортних технологій і технічного сервісу
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 16 Лист 2023 10:25
Останні зміни: 16 Лист 2023 10:25
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/28083
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року