Силабус навчальної дисципліни «Комерційна робота на транспорті» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Транспортні технології (на автомобільному транспорті)" за спеціальністю 275 «Транспортні технології (за видами)» галузі знань 27 «Транспорт».

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

02-02-158S Сорока, В. С. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Комерційна робота на транспорті» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Транспортні технології (на автомобільному транспорті)" за спеціальністю 275 «Транспортні технології (за видами)» галузі знань 27 «Транспорт». [Силабус]

[img] Text
02-02-158S.pdf

Download(290kB)

Анотація

Комерція представляє собою суспільно-необхідну діяльність на ринку товарів і послуг, завдяки якій досягаються ринкові взаємоузгодження і реалізація економічних інтересів всіх учасників суспільного відтворення. Комерційна діяльність на автотранспорті – це в першу чергу пошук вантажів та пасажирів на внутрішньому та зовнішньому ринку, а також обгрунтування тарифної системи на всі види перевезень, розробка дієвої рекламної політики. Мета навчальної дисципліни «Комерційна робота на транспорті» полягає у засвоєнні студентами теоретичних знань і практичних навичок з організації ефективної реалізації транспортних послуг. Завданням навчальної дисципліни «Комерційна робота на транспорті» є засвоєння теоретичних та практичних методів оптимізації ринкової стратегії транспортного підприємства з обслуговування споживачів.

Title in English

SYLLABUS Commercial work on transport Code in Degree ОК. 26 Programme Level of Education bachelor's (first) 27 Field of Knowledge Transport 275 Field of Study Transport technologies (by species) Degree Programme Transport technologies (on road transport)

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 02-02-158S, комерційна робота, транспорт
Шифр: 02-02-158S
Тематики: Шифр галузі знань > 27 Транспорт
Шифр галузі знань > 27 Транспорт > 275 Транспортні технології (На автомобільному транспорті)
Підрозділи: Навчально-науковий механічний інститут > Транспортних технологій і технічного сервісу
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 27 Лист 2023 11:41
Останні зміни: 27 Лист 2023 11:41
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/28205
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року