Технології зберігання та переробки продукції рослинництва (укр.). Technologies of storage and processing of plant products (en.)

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Мороз, О. С. та Moroz, O. S. (2024) Технології зберігання та переробки продукції рослинництва (укр.). Technologies of storage and processing of plant products (en.). [Опис дисципліни]

[img] Text
Опис_Технологія.pdf

Download(204kB)
Тип елементу : Опис дисципліни
Ключові слова: зернові, бобові, вентилювання, смітна домішка, плодоовочівна продукція, борошно, вологість, cereals, legumes, ventilation, impurities, fruit and vegetable products, flour, moisture content
Тематики: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство
Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 201 Агрономія
Користувач, що депонує: В.М. Бежук
Дата внесення: 29 Січ 2024 10:48
Останні зміни: 29 Січ 2024 10:48
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/28950
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року