Мороз, О. С. та Moroz, O. S. (2024) Технології зберігання та переробки продукції рослинництва (укр.). Technologies of storage and processing of plant products (en.). [Опис дисципліни]
Text
Опис_Технологія.pdf Download(204kB) |
Тип елементу : | Опис дисципліни |
---|---|
Ключові слова: | зернові, бобові, вентилювання, смітна домішка, плодоовочівна продукція, борошно, вологість, cereals, legumes, ventilation, impurities, fruit and vegetable products, flour, moisture content |
Тематики: | Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 201 Агрономія |
Користувач, що депонує: | В.М. Бежук |
Дата внесення: | 29 Січ 2024 10:48 |
Останні зміни: | 29 Січ 2024 10:48 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/28950 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року