Силабус курсової роботи з «Всесвітньої історії» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) освітнього ступеня, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Середня освіта (Історія)» спеціальності 014.03 "Середня освіта (Історія)"

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

07-03-252S Плюта, Н. В. та Олексін, Ю. П. (2024) Силабус курсової роботи з «Всесвітньої історії» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) освітнього ступеня, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Середня освіта (Історія)» спеціальності 014.03 "Середня освіта (Історія)". [Силабус]

[img] Text
07-03-252S.pdf

Download(205kB)

Анотація

Мета курсової роботи. Сформувати спеціальні та загальні компетентності, а також отримати відповідні результати навчання, у сфері всесвітньої історії. Метою навчальної дисципліни є формування у студентів цілісного уявлення про всесвітню історію, а саме про всесвіт і людство як його невід’ємну складову. Написання курсової роботи з всесвітньої історії передбачає закріплення і поглиблення здобутих на лекційних та семінарських заняттях знань ОК14 «Історія слов'янських народів (давні і середньовічні часи)», потребі навчитися проводити самостійні наукові дослідження по тематиці курсу, обравши для цього більш вузькі теми. Тематика курсових робіт може бути розширена за рахунок низки тем з всесвітньої історії, засвоєння яких передбачене при вивченні навчальних дисциплін ОК30 Археологія, ОК17 Історія первісного суспільства. Реалізація мети здійснюється шляхом виконання таких завдань: аналіз історичних джерел та наукової літератури по тематиці дослідження, що дозволить виявити здобутки досліджуваної проблеми; вміти використовувати основні методи історичних досліджень при опрацюванні документальної бази і в процесі підготовки тексту курсової роботи; закріпити навички оформлення наукових текстів відповідно до вимог; набуття досвіду оприлюднення власних наукових здобутків під час захисту курсової роботи.

Title in English

SYLLABUS COURSE WORK ON WORLD HISTORY Code in Degree Programme ОК29 Level of Education Bachelor`s (first) 01 Field of Knowledge Education / Pedagogy 014.03 Field of Study Secondary education (History) Degree Programme Secondary education (History)

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 07-03-252S, всесвітня історія, курсова робота
Шифр: 07-03-252S
Тематики: Шифр галузі знань > 1 Освіта/Педагогіка
Шифр галузі знань > 1 Освіта/Педагогіка > 11 Освітні, педагогічні науки
Шифр галузі знань > 1 Освіта/Педагогіка > 14.03 Середня освіта (Історія)
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Суспільних дисциплін
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 06 Бер 2024 11:35
Останні зміни: 06 Бер 2024 11:35
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/29628
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року