Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Конструктивна географія, управління водними та мінеральними ресурсами» спеціальності 106 «Географія» денної та заочної форми навчання.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

01-05-246М Басюк, Т. О. та Холоденко, В. С. (2024) Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Конструктивна географія, управління водними та мінеральними ресурсами» спеціальності 106 «Географія» денної та заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
01-05-246М.pdf

Download(403kB)

Анотація

Кваліфікаційна робота завершує багаторічну підготовку здобувача освіти за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти. Її мета – продемонструвати рівень загальнонаукової підготовки студента, його знання у фахових дисциплінах, а також здатність використовувати теоретичні знання та практичні навички в науковій та дослідницькій діяльності. Вона спрямована на оцінку того, наскільки студенти засвоїли теоретичні знання, професійні уміння та навички, необхідні для відповідної професійної діяльності в галузі знань 10 «Природничі науки» спеціальності 106 «Географія». Ця робота дозволяє здобувачам освіти демонструвати їхні знання, розуміння і аналітичні здібності, а також підготовлює їх до подальшої кар'єри у сфері географії, розвиваючи їхні професійні навички та компетенції.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 01-05-246М,
Шифр: 01-05-246М
За видами робіт: Кваліфікаційний екзамен
Тематики: Шифр галузі знань > 10 Природничі науки
Шифр галузі знань > 10 Природничі науки > 106 Географія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут водного господарства та природооблаштування > Геології та гідрології
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 22 Бер 2024 15:54
Останні зміни: 22 Бер 2024 15:54
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/29721
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року