Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Етнічні кухні» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-137М Конарівська, О. Б. (2023) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Етнічні кухні» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
05-08-137М.pdf

Download(429kB)

Анотація

Метою вивчення навчальної дисципліни «Етнічні кухні» є формування професійних знань у сфері кулінарних особливостей етнічних кухонь народів різних країн світу у зв’язку з подальшим розвитком ресторанного бізнесу в цілому і необхідністю організації харчування закордонних туристів в Україні. Предметом вивчення дисципліни є особливості та традиції національних кухонь народів різних країн світу.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 05-08-137М, етнічні кухні
Шифр: 05-08-137М
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: В.М. Бежук
Дата внесення: 08 Січ 2025 09:36
Останні зміни: 08 Січ 2025 09:36
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/32150
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року