05-08-137М Конарівська, О. Б. (2023) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Етнічні кухні» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
Text
05-08-137М.pdf Download(429kB) |
Анотація
Метою вивчення навчальної дисципліни «Етнічні кухні» є формування професійних знань у сфері кулінарних особливостей етнічних кухонь народів різних країн світу у зв’язку з подальшим розвитком ресторанного бізнесу в цілому і необхідністю організації харчування закордонних туристів в Україні. Предметом вивчення дисципліни є особливості та традиції національних кухонь народів різних країн світу.
Тип елементу : | Методичне забезпечення |
---|---|
Ключові слова: | 05-08-137М, етнічні кухні |
Шифр: | 05-08-137М |
За видами робіт: | Практичні (семінарські) заняття |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | В.М. Бежук |
Дата внесення: | 08 Січ 2025 09:36 |
Останні зміни: | 08 Січ 2025 09:36 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/32150 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року