Організаційно-економічні засади реформування інститутів місцевого самоврядування та їх вплив на сталий розвиток об’єднаних територіальних громад (на прикладі Рівненської області)

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Окорський, В. П. та Сухович, В. М. та Цецик, Я. П. (2018) Організаційно-економічні засади реформування інститутів місцевого самоврядування та їх вплив на сталий розвиток об’єднаних територіальних громад (на прикладі Рівненської області). НЕ ВИЗНАЧЕНО. О. Зень, Рівне.

[img]
Перегляд
Text
А-5. Остаточна редакція монографії_1 (2).pdf

Download(23MB) | Перегляд

Анотація

В монографії наведено результати досліджень проблем впливу органів місцевого самоврядування на соціально-економічний розвиток Волинської губернії у ХІХ – початку ХХ століття. Узагальнено світовий та вітчизняний досвід проблем і напрямів реформування місцевого самоврядування та розглянуто принципи організаційно-економічних засад забезпечення сталого розвитку об’єднаних територіальних громад на прикладі Рівненської області. Матеріали монографії можуть стати у нагоді керівникам і службовцям органів державного, регіонального та місцевого рівнів управління, науковцям і магістрам спеціальності «Публічне управління та адміністрування».

Тип елементу : Монографія (НЕ ВИЗНАЧЕНО)
Ключові слова: Місцеве самоврядування на Рівненщині, міські управи, аналіз економічного розвитку міста Рівне, обсяг промислового виробництва, аналіз видатків, державна регіональна політика, територіальна громада.
ISBN: 978-617-601-253-5
УДК: 352.07:332.146.2(477.81)
Авторський знак: О-64
Бібліографічний опис: В. П. Окорський, В. М. Сухович, Я. П. Цецик Організаційно-економічні засади реформування інститутів місцевого самоврядування та їх вплив на сталий розвиток об’єднаних територіальних громад (на прикладі Рівненської області): монографія / за ред. В.П. Окорського. – Рівне : видавець О.Зень, 2018. – 364 с.
Тематики: Шифр галузі знань > 28 Публічне управління та адміністрування
Шифр галузі знань > 28 Публічне управління та адміністрування > 281 Публічне управління та адміністрування
Монографія
Користувач, що депонує: Ірина Понаріна
Дата внесення: 19 Черв 2018 11:39
Останні зміни: 19 Черв 2018 11:57
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/10018
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року