Кривова, О. І. (2012) ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ЕКОНОМІЧНИХ РЕСУРСІВ НА ХАРЧОВИХ ПІДПРИЄМСТВАХ УКРАЇНИ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (2(58)). с. 100-106.
|
Text
Ve5815 зах.pdf Download(135kB) | Перегляд |
Анотація
У статі оцінено сучасний стан та тенденцій розвитку підприємств галузі. Розглянуто основні фактори, що впливають на рівень використання економічних ресурсів на підприємствах харчової промисловості України.
English abstract
The article assesses the current state and trends in the food industry. Considered the main factors affecting the level of economic resources by the food enterprises in Ukraine.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | харчова промисловість, економічні ресурси підприємств |
УДК: | 330.15:657 (477) |
Бібліографічний опис: | Кривова О. І. Особливості використання економічних ресурсів на харчових підприємствах України / О. І. Кривова // Вісник НУВГП. Економічні науки : зб. наук. праць. – Рівне : НУВГП, 2012. – Вип. 2(58). – С. 100-106. |
Тематики: | Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Економічні науки" > 2012 > Вісник 2 Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Економічні науки" > 2012 |
Користувач, що депонує: | С. В. Бойчук |
Дата внесення: | 19 Лип 2018 11:25 |
Останні зміни: | 19 Лип 2018 11:25 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/10320 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року