ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ЕКОНОМІЧНИХ РЕСУРСІВ НА ХАРЧОВИХ ПІДПРИЄМСТВАХ УКРАЇНИ

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Кривова, О. І. (2012) ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ЕКОНОМІЧНИХ РЕСУРСІВ НА ХАРЧОВИХ ПІДПРИЄМСТВАХ УКРАЇНИ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (2(58)). с. 100-106.

[img]
Перегляд
Text
Ve5815 зах.pdf

Download(135kB) | Перегляд

Анотація

У статі оцінено сучасний стан та тенденцій розвитку підприємств галузі. Розглянуто основні фактори, що впливають на рівень використання економічних ресурсів на підприємствах харчової промисловості України.

English abstract

The article assesses the current state and trends in the food industry. Considered the main factors affecting the level of economic resources by the food enterprises in Ukraine.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: харчова промисловість, економічні ресурси підприємств
УДК: 330.15:657 (477)
Бібліографічний опис: Кривова О. І. Особливості використання економічних ресурсів на харчових підприємствах України / О. І. Кривова // Вісник НУВГП. Економічні науки : зб. наук. праць. – Рівне : НУВГП, 2012. – Вип. 2(58). – С. 100-106.
Тематики: Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Економічні науки" > 2012 > Вісник 2
Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Економічні науки" > 2012
Користувач, що депонує: С. В. Бойчук
Дата внесення: 19 Лип 2018 11:25
Останні зміни: 19 Лип 2018 11:25
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/10320
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року