Інжиніринг систем внутрішньоуправлінської інформації підприємств та об’єднань

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Поздняков, С. В. та Кузьмін, О. В. та Кійко, В. В. та Акімова, Л. М. (2018) Інжиніринг систем внутрішньоуправлінської інформації підприємств та об’єднань. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Олді-плюс, Херсон.

[img]
Перегляд
Text
Акімова Л.М_Інжиніринг систем внутрішньоуправл інформац.( 1).pdf

Download(15MB) | Перегляд

Анотація

У монографії розглянуто теоретичні положення, методичні та практичні рекомендації щодо інжинірингу систем внутрішньоуправлінської інформації на вітчизняних підприємствах та їх об`єднаннях. В роботі розроблено та рекомендовано до впровадження концепцію інжинірингу (формування) системи внутрішньоуправлінської інформації підприємств та об`єднань у ринкових умовах, яку можуть використовувати фахівці підприємств для вироблення власної оптимальної моделі системи з метою забезпечення управлінських потреб. Обґрунтовано комплексний метод технології впровадження системи внутрішньоуправлінської інформації підприємства. Для вирішення завдання відбору програмного продукту у процесі автоматизації систем внутрішньоуправлінської інформації запропоновано використовувати розроблений критерій оцінки рівня якості. Розроблено модель системи внутрішньоуправлінської інформації з урахуванням специфіки діяльності виробничої корпорації харчової галузі.

Тип елементу : Монографія (НЕ ВИЗНАЧЕНО)
ISBN: 978-966-289-183-6
УДК: 65.012.4
Авторський знак: І-92
Бібліографічний опис: Інжиніринг систем внутрішньоуправлінської інформації підприємств та об’єднань : монографія / С. В. Поздняков, О. В. Кузьмін, В. В. Кійко, Л. М. Акімова. – Херсон : Олді-плюс, 2018. – 348 с.
Тематики: Монографія
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 09 Жов 2018 09:02
Останні зміни: 09 Жов 2018 09:04
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/11443
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року