02-01-45 Налобіна, О. О. (2018) Робоча програма з дисципліни «Технологія і техніка переробних виробництв» для студентів, які навчаються за спеціальністю 133 – «Галузеве машинобудування», галузь знань – 13 «Механічна інженерія» денної та заочної форм навчання. Program of the Discipline The technology and technology of the vibrots Specialty 133 Engineering Sector specialization «Machinery and equipment for agricultural production». [Робочі програми]
|
Text
02-01-45-2018 (1).pdf Download(639kB) | Перегляд |
Анотація
Сільське господарство України є виробником великої кількості продукції рослинництва – зерна, технічних культур, плодів, овочів та кормових засобів. Більшість цієї продукції проходить післязбиральний обробіток, доробляється, переробляється або потребує зберігання на період до його переробки чи споживання. Вирішення цих питань без досконалого знання будівель, які використовуються для зберігання сировини та обладнання, яке використовується для доробки або її переробки, неможливе. Для забезпечення якісного виконання процесів переробки продукції фахівці, які будуть працювати в даній галузі, повинні володіти знаннями про обладнання, яке використовуються для зберігання та переробки продукції рослинництва та плодів і овочів. Усе це можливе при добрих знаннях технологічних характеристик зерносховищ, овочесховищ, морозильників, холодильників та будівель для зберігання готової консервованої продукції. Крім того, магістри повинні володіти питаннями обладнання для переробки продукції рослинництва (злакові, бобові, олійні, технічні) та плодоовочевої сировини. Agriculture of Ukraine is a producer of a large number of crop production products - grains, technical crops, fruits, vegetables and fodder. Most of these products undergo post-harvest cultivation, are cultivated, processed, or need to be stored for a period before processing or consumption. Solving these issues without perfect knowledge of the buildings used to store raw materials and equipment used for processing or processing it is impossible. To ensure the quality of the processing of products, the specialists who will work in this field must have knowledge of the equipment used for the storage and processing of crop products and fruits and vegetables. All this is possible with good knowledge of technological characteristics of granaries, vegetable stores, freezers, refrigerators and buildings for storage of finished canned goods. In addition, the masters must have equipment for processing plant products (cereals, beans, oilseeds, technical) and fruit and vegetable raw materials.
Тип елементу : | Робочі програми |
---|---|
Ключові слова: | 02-01-45, техніка, технологія,продукція, сільське господарство, technology, technology, products, agriculture |
Шифр: | 02-01-45 |
Тематики: | Шифр галузі знань > 13 Механічна інженерія Шифр галузі знань > 13 Механічна інженерія > 133 Галузеве машинобудування |
Підрозділи: | Навчально-науковий механічний інститут > Будівельних, дорожніх, меліоративних, сільськогосподарських машин і обладнання |
Користувач, що депонує: | В. Є. Перелигіна |
Дата внесення: | 12 Жов 2018 12:00 |
Останні зміни: | 12 Жов 2018 12:00 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/11532 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року