Робоча програма з дисципліни «Ціноутворення» для студентів, які навчаються за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Program of the Discipline “PRICING” Specialty 072 «Finance, banking and insurance»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-03-57 Заячківська, О. В. (2018) Робоча програма з дисципліни «Ціноутворення» для студентів, які навчаються за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Program of the Discipline “PRICING” Specialty 072 «Finance, banking and insurance». [Робочі програми]

[img]
Перегляд
Text
06-03-57.pdf

Download(828kB) | Перегляд

Анотація

Дисципліна «Ціноутворення» сприяє засвоєнню знань з теоретичних та практичних аспектів формування ціни у різних сферах діяльності. Навчальний матеріал дисципліни «Ціноутворення» викладається в десяти темах, які об’єднанні у двох змістових модулях. Дисципліна включає базові теми, які формують систему знань щодо основ теорії та методології ціноутворення, розвитку системи цін, механізму формування та функціонування ринкових цін, принципів формування цін в галузях народного господарства (промисловості, будівництві, сільському і водному господарстві та у сфері послуг), методологічних основ формування роздрібних цін на товари народного споживання, встановлення тарифів на вантажні перевезення і послуги.

Тип елементу : Робочі програми
Ключові слова: 06-03-57, ціноутворення, функції ціни, принципи ціноутворення, попит, пропозиція, ринкова ціна, витрати підприємства, собівартість, цілі ціноутворення, цінова дискримінація.
Шифр: 06-03-57
Тематики: Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування
Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування > 72 Фінанси, банківська справа та страхування
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Фінансів та економіки природокористування
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 13 Лист 2018 08:03
Останні зміни: 13 Лист 2018 08:03
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/12151
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року