Робоча програма «Анатомія риб» для студентів які навчаються за спеціальністю 207 Водні біоресурси та аквакультура. Program of the Discipline FISH ANATOMY Branch of knowledge 20 Agrarian sciences and food Specialty 207 Aquatic bioresources and aquacultura

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-03-07 Шепелюк, С. М. (2019) Робоча програма «Анатомія риб» для студентів які навчаються за спеціальністю 207 Водні біоресурси та аквакультура. Program of the Discipline FISH ANATOMY Branch of knowledge 20 Agrarian sciences and food Specialty 207 Aquatic bioresources and aquacultura. [Робочі програми]

[img]
Перегляд
Text
05-03-07.pdf

Download(725kB) | Перегляд

Анотація

Дисципліна “Анатомія риб” займає провідне місце в системі підготовки фахівців іхтіологів рибоводів, формуючи у студентів уяву про організм, як єдине ціле. Його будова визначається у взаємозв’язку органів, їх апаратів і систем, а також взаємо обумовленістю будови і функції на фоні розвитку в онто- та філогенезі. Вивчення анатомії методом препарування риб виробляє у студентів вміння знаходити окремі органи та їх частини, як при патологічних розтинах риб, що загинули, так і живих риб при проведенні діагностичних та лікувальних маніпуляцій. Discipline “Anatomy of fish” takes the leading place in system of preparation of specialists ichthyologists fish farmers, forming students the idea of the body as a whole. Its structure is determined in the relationship of bodies, their equipment and systems, and inter-conditionality of the structure and function on the background of the development in onto - and phylogenesis. The study of anatomy by the method of preparation of fish develops in students the ability to locate the individual organs and their parts, as in pathological dissections of fish dead and live fish at carrying out diagnostic and medical manipulations

Тип елементу : Робочі програми
Ключові слова: 05-03-07, форма тіла, луска, скелет, кишківник, кровоносна система, статеві органи, м’язи, серце, жабра, Body shape, scales, skeleton, intestines, circulatory system, sexual organs, muscles, heart, gills
Шифр: 05-03-07
Тематики: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 207 Водні біоресурси та аквакультура
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Водних біоресурсів
Користувач, що депонує: Ірина Понаріна
Дата внесення: 22 Січ 2019 08:39
Останні зміни: 22 Січ 2019 08:39
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/13075
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року