Основи менеджменту: практикум

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Окорський, В. П. та Клюха, О. О. та Мандзюк, О. М. та Мороз, Е. Г. та Пахаренко, О. В. (2010) Основи менеджменту: практикум. НУВГП, Рівне.

[img]
Перегляд
Text
ПОСІБНИК_1_druk.pdf

Download(22MB) | Перегляд

Анотація

У навчальному посібнику „Основи менеджменту: практикум” частина І представлена підбіркою ситуаційно-аналітичних і ситуаційно-розрахункових задач, ділових ігор, практичних завдань, тестів для самооцінки менеджерських якостей. Посібник має стати у нагоді студентам при формуванні практичних навичок та умінь при вивченні дисциплін „Основи менеджменту” і „Менеджмент”. У частині ІІ навчального посібника наведено методичні рекомендації і вимоги до виконання, оформлення, здачі та захисту курсової роботи з дисципліни „Основи менеджменту” студентами напряму підготовки „Менеджмент”. Рекомендовано для викладачів та студентів напрямів підготовки „Менеджмент”, „Економіка підприємства”, „Облік і аудит”, „Фінанси і кредит”, „Управління персоналом та економіка праці” вищих навчальних закладів III – IV рівнів акредитації.

Тип елементу : Книга
Ключові слова: менеджмент, ділова гра
УДК: 658 (075)
ББК: 65.050.9я7
Авторський знак: О-75
Бібліографічний опис: Основи менеджменту: практикум : навч. посіб. / В. П. Окорський, О. О. Клюха, О. М. Мандзюк [та ін.] ; за ред. В. П. Окорського. – Рівне : НУВГП, 2010. – 447 с. : табл. 117, іл. 28, бібліогр. назв 43.
Тематики: Навчальні видання > Навчальний посібник
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 25 Січ 2019 12:48
Останні зміни: 25 Січ 2019 12:48
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/13159
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року