Моніторинг осушуваних земель: біологічно-індикаційний підхід

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Мошинський, В. С. та Солодка, Т. М. (2018) Моніторинг осушуваних земель: біологічно-індикаційний підхід. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

[img]
Перегляд
Text
Моніторинг осушуваних земель.pdf

Download(8MB) | Перегляд

Анотація

У монографії викладено деякі інноваційні підходи до вирішення завдання збору даних про стан осушуваних земель шляхом залучення до цієї процедури наукових принципів біологічного аналізу та індикації стану природних систем. Запровадження даних принципів у практику реалізації моніторингових програм створює перспективи не лише вдосконалення, спрощення і здешевлення традиційних методів наземних вимірювань, але й закладення підвалин відносно автономного і важливого блоку моніторингу: блоку дослідження, оцінки та прогнозування станів біологічної підсистеми меліорованих земель сільськогосподарського призначення.

Тип елементу : Монографія (НЕ ВИЗНАЧЕНО)
Ключові слова: осушення земель в Україні, біоценотичні дослідження, ґрунтові дослідження, біодіагностика водного режиму, біоіндикація трофності осушуваних ґрунтів, методи і методика біоіндикації
ISBN: 978-966-327-390-7
УДК: 666.9.001:692.2
Авторський знак: М 87
Бібліографічний опис: Мошинський В. С. Моніторинг осушуваних земель: біологічно-індикаційний підхід : монографія / В. С. Мошинський, Т. М. Солодка. – Рівне : НУВГП, 2018. – 220 с.
Тематики: Монографія
Користувач, що депонує: В.М. Бежук
Дата внесення: 03 Квіт 2019 10:11
Останні зміни: 03 Квіт 2019 10:11
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/14451
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року