Методичні вказівки до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 6.090101 «Агрономія» заочної форми навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-01-83 Ткачук, С. О. та Мороз, О. С. та Фурманець, О. А. (2019) Методичні вказівки до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 6.090101 «Агрономія» заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

[img]
Перегляд
Text
05-01-83 (1).pdf

Download(1MB) | Перегляд
Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 05-01-83, технологія зберігання, переробка продукції рослинництва
Шифр: 05-01-83
За видами робіт: Самостійна робота
Тематики: За напрямами > 09 - Сільське, лісове і рибне господарство та переробка їх продукції > 0901 - Сільське господарство і лісництво
За напрямами > 09 - Сільське, лісове і рибне господарство та переробка їх продукції > 0901 - Сільське господарство і лісництво > 6.090101 - Агрономія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Агрохімії, ґрунтознавства та землеробства
Користувач, що депонує: libr_1 Г. М. Рожанчук
Дата внесення: 03 Квіт 2019 08:36
Останні зміни: 03 Квіт 2019 08:36
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/14474
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року