Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Регіональна економіка України» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-87 Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2019) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Регіональна економіка України» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

[img]
Перегляд
Text
05-08-87 (1).pdf

Download(3MB) | Перегляд

Анотація

Основною метою вивчення навчальної дисципліни "Регіональна економіка України" є надання студентам теоретичних знань та набуття ними практичних навичок щодо територіальної організації продуктивних сил України, аналізу стану і визначення головних напрямків регіонального розвитку економіки в умовах ринкових відносин, вирішення проблем управління регіональним соціально-економічним розвитком та питання самоврядування. Предметом вивчення дисципліни є економіка регіону, її галузева і територіальна структура. Методика вивчення дисципліни передбачає врахування взаємозв’язків основних тем курсу з категоріями та економіки та менеджменту, економічної та соціальної географії, розміщення продуктивних сил тощо. Дисципліна є органічною складовою фундаментальної підготовки економістів широкого профілю. Засвоєння дисципліни за допомогою методичних вказівок дасть можливість студентам поглибити теоретичні знання і практичні навички з регіональної економіки і повноцінно використовувати їх у майбутній професійній роботі.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 05-08-87, регіональна економіка України
Шифр: 05-08-87
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: libr_1 Г. М. Рожанчук
Дата внесення: 04 Лист 2019 08:49
Останні зміни: 04 Лист 2019 08:49
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/16209
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року