Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Регіональна економіка України» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-88 Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2019) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Регіональна економіка України» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img]
Перегляд
Text
05-08-88 (1).pdf

Download(2MB) | Перегляд

Анотація

Метою розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни "Регіональна економіка" для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" є закріплення теоретичних знань та набуття студентами практичних навичок щодо територіальної організації продуктивних сил України, аналізу стану і визначення головних напрямків регіонального розвитку економіки в умовах ринкових відносин. Виконання розрахунково-графічної роботи передбачено робочою програмою дисципліни. Розрахунково-графічну роботу студенти виконують за варіантами, вказаними викладачем. В методичних вказівках викладено порядок виконання розрахунково-графічної роботи, її розділів та підрозділів, наведено бланк РГР (додаток А) та необхідні дані для виконання роботи. Наведено приклади виконання РГР. Контурні карти регіонів студент вибирає самостійно [29] відповідно до варіанту. При виконанні роботи слід використовувати останні статистичні данні Державного комітету статистики України.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 05-08-88, регіональна економіка
Шифр: 05-08-88
За видами робіт: Розрахунково-графічна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: libr_1 Г. М. Рожанчук
Дата внесення: 04 Лист 2019 08:49
Останні зміни: 04 Лист 2019 08:49
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/16210
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року