Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Теорія держави і права» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» денної та заочної форм навчання)

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

07-02-66 Міщук, І. В. та Пасічнюк, В. Б. та Давнюк, Ю. В. (2019) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Теорія держави і права» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» денної та заочної форм навчання). [Методичне забезпечення]

[img]
Перегляд
Text
07-02-66 (1).pdf

Download(1MB) | Перегляд

Анотація

Ви приступаєте до вивчення навчальної дисципліни «Теорія держави і права». Пропоновані методичні вказівки допоможуть вам зорієнтуватись при підготовці до практичних занять, організувати самостійну роботу. Теорія держави і права – це фундаментальна загальнотеоретична юридична наука, що досліджує головні закономірності виникнення, розвитку і функціонування держави і права, розробляє методологію, головні наукові поняття, категорії і теоретичні конструкції юриспруденції, здійснює методологічне забезпечення юриспруденції, її взаємозв'язок з іншими науками. Дисципліна «Теорія держави і права» є основою підготовки юристів, що має за мету допомогти набути основ фундаментальних знань, що стануть підґрунтям як у вивченні галузевих і прикладних юридичних дисциплін, так і у правильному розумінні принципів чинного законодавства та державно-правової практики. У результаті вивчення навчальної дисципліни студент повинен: знати: системні знання з усього теоретичного курсу; проблеми історико-теоретичного характеру; зміст основних понять та категорій; основні проблеми державотворення, теорії демократії; питання статусу людини і громадянина; структуру та елементи системи права; особливості національних правових систем. вміти: систематизувати знання з усього теоретичного курсу; аналізувати проблематику історико-теоретичного характеру; характеризувати зміст основних понять та категорій; описувати основні проблеми державотворення, теорії демократії; розкривати питання статусу людини і громадянина; пояснювати структуру та елементи системи права; аналізувати особливості національних правових систем.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 07-02-66, теорія держави, теорія права
Шифр: 07-02-66
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття, Самостійна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 8 Право > 81 Право
Підрозділи: Навчально-науковий інститут права > Конституційного права та галузевих дисциплін
Користувач, що депонує: libr_1 Г. М. Рожанчук
Дата внесення: 06 Груд 2019 10:40
Останні зміни: 06 Груд 2019 10:40
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/16611
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року