Методичні вказівки до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Педагогіка. Соціальна педагогіка. Корекційна педагогіка» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Психологія» спеціальності 053 «Психологія»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

07-03-190 Сокаль, В. А. (2019) Методичні вказівки до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Педагогіка. Соціальна педагогіка. Корекційна педагогіка» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Психологія» спеціальності 053 «Психологія». [Методичне забезпечення]

[img] Text
07-03-190 (1).pdf

Download(1MB)

Анотація

Вивчення дисципліни «Педагогіка. Соціальна педагогіка. Корекційна педагогіка» передбачає підготовку національної еліти, яка здатна оволодіти освітньо-світоглядною парадигмою гуманітаризації, гуманізації і демократизації вищої освіти, забезпечує різнобічний розвиток особистості викладача і студента ЗВО. Для успішного здійснення професійної діяльності необхідними є знання про освітню систему України, закономірності розвитку, навчання і виховання особистості, індивідуально-психологічні властивості особистості, а також фактори розвитку міжособистісних та міжгрупових стосунків. Метою вивчення навчальної дисципліни є пізнання закономірностей педагогічної діяльності та індивідуально- психологічних властивостей особистості; формування потреби в особистісному розвитку, вмінь виявляти задатки до певного виду діяльності, досягати індивідуальних цілей у процесі навчання, будувати систему психолого-педагогічних знань, які сприятимуть ефективності професійної діяльності, підвищенню культури педагогічного спілкування. Основними завданнями навчальної дисципліни є: - засвоєння основних термінів і понять педагогіки на рівні відтворення, тлумачення та використання їх у повсякденному та професійному житті; - опанування знань про психолого-педагогічні особливості становлення особистості та усвідомлення закономірностей професійного становлення та особистісного зростання майбутніх фахівців; - формування вмінь і навичок використання методів науково- педагогічних досліджень відповідно до їх призначення, психолого- педагогічних знань про культуру педагогічного спілкування для аналізу конкретних ситуацій в професійній діяльності.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 07-03-190, педагогіка, соціальна педагогіка, корекційна педагогіка
Шифр: 07-03-190
За видами робіт: Самостійна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 5 Соціальні та поведінкові науки > 53 Психологія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Суспільних дисциплін
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 30 Січ 2020 13:09
Останні зміни: 30 Січ 2020 13:09
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/16878
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року